Werken bij

Wil je werken vanuit je hart, in ontwikkeling zijn en blijven? De beste worden in je vak? Wij staan altijd open voor (nieuw) talent en geven jou binnen onze organisatie graag een kans. Denk je dat jij past bij onze organisatie? En dat je een bijdrage kunt leveren aan onze ambities en die van onze klanten? Stuur je motivatie en cv naar mvanelzakker@hagemans.nl.

Een Hageman aan het woord

Hagemans is voor Geert Jeuriëns als thuiskomen. Hij begon hier als 17-jarige en werkt nu bijna 40 jaar bij het bedrijf. Geert: “Hagemans heeft altijd voor mij klaargestaan. In goede én in slechte tijden. Het is een betrouwbaar bedrijf, ik voel me hier veilig.”

 

Hoe zien Geerts werkdagen eruit? “Schilderen is echt een vak! Als schilder kom je vaak bij de mensen thuis, je bouwt een soort band op. Als je je vak goed wilt doen moet je er plezier in hebben en een professionele houding hebben. Dus op tijd komen, vriendelijk zijn–want je bent veel in contact met mensen, je ambacht goed beheersen en hele dagen op je benen kunnen staan. Het is meer dan alleen een kwast over de muur halen. Het is schilderen, geen verven. Hierin zit echt verschil. Het is een vak apart. Dat geef ik ook door aan leerjongeren.”