U ontvangt deze Hagemansnieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld en/of betrokken bent bij een project

Bekijk de webversie

 
 
 
 
 

Groot Onderhoud 2.1 staat op Renovatie 2014

Op 9, 10 en 11 april vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Renovatie 2014 plaats. Alles draait daar om duurzame vernieuwingen in de bouwsector. De winnaar van de Duurzaam Bouwen Award 2014 mag daar natuurlijk niet ontbreken! 

Daarom staan we er, samen met onze partners in Groot Onderhoud 2.1. Vanzelfsprekend zoeken we naar nieuwe, uitdagende samenwerkingen en projecten. De centrale thema’s op de beurs zijn ‘Het nieuwe samenwerken’, ‘Bewoners aan de knoppen’ en ‘Levensduurdenken’.

Interesse?
9 tot en met 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch, dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur. Inschrijven kan via www.renovatiebeurs.nl

 
     
     
 

Takkenkamp Gevelonderhoud 

Versterking door samenwerking!

Een van de samenwerkingspartners in Groot Onderhoud 2.1 is Takkenkamp. “En daar zijn we blij mee”, zegt woordvoerder Cecile Takkenkamp. 

“We realiseren en doorleven zo echt ons bedrijfsstreven: versterking door samenwerking! Dankzij onze brede ervaring met ketenprojecten ervaren we dagelijks wat het oplevert als je samen goed afgestemde projecten oppakt – voor de uitvoering en de opdrachtgever. Maximale opbrengst in de breedste zin van het woord. De Renovatiebeurs zien wij als het ideale podium om onze ervaringen te verspreiden, te bespreken en aan te scherpen. Om samen met klanten en partners weer nieuwe ideeën en mogelijkheden te creëren en tot realisatie te brengen!”

   
     
     
   

Wonen zonder energierekening

Wonen zonder energierekening; dat kan! Momenteel lopen er verschillende landelijke acties om energieneutraal wonen mogelijk te maken. Het idee: als huizenbezitters massaal hun interesse tonen, gaan de bank- en bouwsector iets veranderen.

Hagemans Vastgoedonderhoud sluit zich aan bij het programma Stroomversnelling Koopwoningen. Dit programma gaat de condities creëren die het huiseigenaren mogelijk maken om met de inzet van hun toekomstige energierekening een energieleverend huis te maken. Wie wil dat nu niet? Meld u aan op de site onshuisverdienthet.nl en zorg er met ons samen voor dat wonen zonder energierekening mogelijk wordt. U maakt dan meteen kans op een van de zeven weekendjes weg in een energieneutraal vakantiehuis.

 
     
     
 

Groot Onderhoud 2.1 in koplopertraject SBRCURnet

Kennisnetwerk SBRCURnet heeft Groot Onderhoud 2.1 geselecteerd voor een koplopertraject, waarin we onder begeleiding ons proces verder kunnen verbeteren en innoveren.

Op deze manier faciliteert SBRCURnet partijen om met ResultaatGerichtSamenwerken (RGS) projecten te scoren en waar te maken. Nadruk ligt op de sociale procesmatig invulling: wennen aan een andere cultuur van bouwen en onderhouden. Plezier, passie én prestaties zijn de sleutelwoorden. Het koplopertraject levert ons samenwerkingsverband veel positieve PR op. Tegenprestatie is dat we de opgedane kennis delen met collega’s binnen de branche. En dat sluit weer naadloos bij onze visie: duurzaamheid is delen.

   
     
     
 

volgen op Twitter | Linkedin

Copyright © 2014 Hagemans

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen klik dan hier